Thursday, March 11, 2010

Buta Cinta &%#@

Make it short and simple je...

Kepada sesetengah orang yang buta kerana cinta, kalau ada problem tu.. boleh tak jangan sampai menyusahkan/mengganggu orang lain? Saya tak kacau awak.. Awak jangan kacau saya.. Okeh!

nota: Kot turun RM1 juta or more dari langit atau automatik duit tu masuk account bank saya, saya leh consider..

anne/kak naa

4 comments:

jejaka anggun said...

ko skang nih dah keje ngan org buta ke ina? patut la aku cam nampak ko pegang bahu org buta kat kg baru sambil hulur tisu....

odelina said...

shaz cis.. ahahaha

Paan said...

Ni mesti kes duduk sebelah kapel tengah baik punya comolot @ something like that ni kn?

odelina said...

DikAn - tk la kes org taleh tengok org len lagik somel *wink2