Tuesday, March 30, 2010

new member




Haikal and Baby Haziq dah dapat adik. Cepat sekali. Teringat dulu saya penah check2 FB ayahnya. Ada some of his friends comment bila tengok his family pic showing perut wife yang kembali memboyot.

"En bukan dah dapat baby ke ari tu?".
The father cuma balas "Biasa la" short and tak meleret.
Paham2 udah la kan?

But then kesian gak kat baby Haziq tak lama dia jadi adik.. dah naik pangkat jadi abang. And the mother told me "Aku nak kena prepare mental dan fizikal!". As even dia ada 3 anak sekarang but all of them are heroes.

anne/kak naa

2 comments:

Paan said...

Sama la nasib si Tisya anak sedara saya ni ha...baru nak setahun, bulan 9 @ 10 dah dapat adik. Haish...cepat sangat!

By the way, BOTH OF THEM ARE SIMPLY CUTE! I love kids, you know.

odelina said...

Dik An.. kak ada tengok desperate housewife semlm.. even sebanyak mana anak tu. It still a gift..

nota: kak ske budak2 gak..